top of page

ÎNTÂLNIRE LA BERLIN ÎNTRE REPREZENTANȚII UNPR ȘI REPREZENTANȚII BVMW

În data de 17.01.2018, a avut loc la Berlin o întâlnire între reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) și reprezentanții BVMW, cea mai mare organizație patronală din Germania.

La această întâlnire au participat:

Laura Ciuhu – Vicepreședinte UNPR

Emil Hurezeanu – Ambasadorul României la Berlin

Dan Moraru – Reprezentantul Biroului Economic al României la Berlin

Mario Ohoven – Președinte BVMW

Patrick Meinhard – Membru în Bord BVMW

Reiner Ptock – Director Relații Internaționale BVMW

Adina Utes – Reprezentant BVMW Hanburg

Obiectivul acestei întâlniri a fost acela de a pune bazele unei colaborări continue și pe termen lung între membrii celor 2 organizații patronale, prin semnarea unui protocol de colaborare.

În cursul anului 2018, UNPR împreună cu Ambasada României de la Berlin și BWMV, va organiza 4 mari evenimente care au ca și scop dezvoltarea relațiilor economice dintre Germania și România.

Prin organizarea acestor evenimente, Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) doreşte să se poziţioneze drept partener de încredere pentru firmele româneşti care intenţionează să pătrundă pe pieţele internaţionale, prin implementarea unui program de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, membri UNPR. Acest program are drept obiectiv creşterea exporturilor româneşti prin promovarea activă şi continuă a activităţii acestora pe pieţele internaţionale.


Birou de presa UNPR

0 afișări0 comentarii
bottom of page