top of page

30 de județe din România spun "DA" coagulării

Buzăul, Vrancea și Galațiul s-au înscris începănd de ieri și azi pe harta coagulării mișcării patronale și a corpurilor profesionale din România.



Ieri, în Sala de Ședințe a Consiliului Județean Buzău, Uniunea Națională a Patronatului Român, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău și Baroul Buzău au semnat cunoscutul Acord de colaborare propus de Uniunea Națională a Patronatului Român, consfințind voința reprezentanților mediului de afaceri și cel al corpurilor profesionale de a reprezenta interesul membrilor lor, atât pe plan județean, cât și pe plan național.


Președintele Consiliului Județean Buzău, domnul Petre Emanoil Neagu și-a exprimat satisfacția legat de acest demers important pentru mediul de afaceri și cel al corpurilor profesionale.



La Focșani Acordul de Parteneriat a fost semnat de Uniunea Națională a Patronatului Român, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea și Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență- Filiala Vrancea, în Sala de Ședințe a Consiliului Județean Vrancea unde s-a semnat Acordul a ținut să fie prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Ionel Cel-Mare.


Azi, la Galați în Sala de Ședințe a Instituției Prefectului Galați, Uniunea Națională a Patronatului Român, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență- Filiala Galați, Colegiul Farmaciștilor Galați și Baroul Galați au sporit numărul județelor în care s-au semnat acorduri, atingând impresionanta cifră de 30.


Prefectul Județului Galați, domnul Cristea Paul i-a felicitat pe semnatari, transmițându-le că Instituția Prefectului are mari așteptări de la alianța constituită.


“Sunt absolut impresionat de numărul județelor (30), mulțimea organizațiilor patronale și a corpurilor profesionale (172), care au semnat Acordul de Parteneriat propus de noi, transmițând un mesaj hotărât privind forța mediului de afaceri din România”, a ținut să precizeze președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian, la încheierea evenimentului de la Galați.



De altfel, președintele Ioan Lucian a profitat de prezența sa în Galați având și o întrevedere cu Primarul Municipiului Galați, domnul Ionuț Pucheanu căruia i-a și făcut câteva propuneri concrete de colaborare.



Biroul de presă UNPR

6 afișări0 comentarii
bottom of page