top of page

Giurgiu si Teleorman s-au alaturat miscarii de coagulare

Județele Giurgiu și Teleorman prin reprezentanți ai mediului de afaceri și ai corpurilor profesionale, s-au înscris pe harta coagulării mișcării patronale din România.


Al 31- lea, respectiv al 32- lea județ, Giurgiu și Teleroman au, începând de azi, 24 februarie, o forță unită de reprezentare a mediului de afaceri și cel al corpurilor profesionale.

La Giurgiu, în Sala de ședinte a Consilului Județean, în prezența președintelui Consiliului Județean, Dumitru Beianu, 3 entități juridice sau prezentat: Uniunea Națională a Patronatului Român , Camera de Comert, Industrie și Agricultură Giurgiu și Baroul Giurgiu. În Palatul Administrativ din capitala județului Teleorman au fost prezenți reprezentanți a 4 organizații patronale și corpuri profesionale.De asemenea în sala unde s-a semnat Acordul au mai fost prezenți reprezentații Prefecturii Județului Teleorman, ai Consiliului Județean Teleorman, AJOFM și ITM.


Toți cei prezenți, atât la Giurgiu cât și la Alexandria au subliniat importanța parteneriatului dintre organizațiile patronale și corpurile profesionale ale județului, pentru modul în care pe viitor acestea în mod unitar vor reprezenta interesele membrilor lor. Participând la semnarea Acordurilor de Parteneriat din județele Giurgiu și Teleorman, președintele UNPR, Ioan Lucian, împreună cu directorul executiv, Tudor Rădăcineanu au avut o întrevedere cu Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.În urma întâlnirii au fost identificate câteva posibilități de colaborare, îndeosebi în domeniul dual vocațional.


,,Au mai rămas 9 județe din România, unde în viitorul apropiat sperăm să avem satisfacția întregirii mișcării patronale și a corpurilor profesionale din România. Pană la sfârșitul lunii iunie sperăm să incheiem întreg procesul național de coagulare a forțelor patronale și a corpurilor profesionale “, a subliniat președintele Ioan Lucian la încheierea evenimentului din Alexandria.


Birou de presă UNPR București

1 afișare0 comentarii
bottom of page