top of page

Mobilizare importanta pentru coagularea miscarii patronale in judetele Bacau si Covasna

Desant important al Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR) in judetul Bacau, in incercarea de a mobiliza mediul de afaceri pentru realizarea Acordului de Parteneriat, ce s-a realizat pana acum in judetele Bihor, Cluj, Dolj si Timis. Presedintele Ioan Lucian, insotit de cativa reprezentanti ai mediului de afaceri bacauan, a avut obisnuita serie de intalniri cu reprezentantii catorva institutii importante ale judetului si le-a prezentat principalele obiective ale Uniunii pentru judetul Bacau. Evaluarea corecta a miscarii patronale si coagularea acesteia, realizarea unor proiecte cu fonduri europene, benefice mediului de afaceri, sunt deziderate pentru care prima Confederatie patronala din Romania se va lupta sa se materializeze.


Conducerii UNPR i s-a alaturat reputatul om de afaceri Freddy Abramovici, Confederatia punandu-si mari sperante in contributia sa substantiala privind consolidarea Organizatiei patronale in judetul Bacau.


“Sunt extrem de incantat de intalnirile pe care le-am avut cu prefectul judetului, Maricica – Luminita COSA, viceprimarul municipiului Bacau, Dragos Daniel STEFAN si cu administratorul public Valentin Palea, intalniri deosebit de productive, in urma carora, cu siguranta, si Bacaul va fi trecut pe harta activitatilor importante ale UNPR”, a declarat la incheierea vizitei in judetul Bacau, presedintele Ioan Lucian.


De altfel, in zilele urmatoare, UNPR va incepe demersurile pentru ca toate organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judet sa-si dea acceptul de a semna un Acord de Parteneriat.


Ultimul judet din turneul efectuat de conducerea UNPR, saptamana trecuta, a fost judetul Covasna. Prefectul judetului Covasna, Sebastian CUCU, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad ANDRAS, vicepresedintele Consiliului Judetean, Robert GRUNMAN, Presedintele Camerei de Comert si Industrie, András GYÖRGY, au fost gazde primitoare pentru presedintele UNPR, Ioan LUCIAN, vicepresedintele Marin-Viorel DICA si coordonatorul zonal, Gabor Balasz.


Ne dorim o implicare activa in dezvoltarea unor parcuri industriale, a turismului covasnean si, de ce nu, in reasezarea relatiilor dintre reprezentantii mediului de afaceri si principalele institutii ale judetului. Parteneriatele pe care le avem cu cele mai mari Confederatii din Ungaria si Polonia, pot fi folositoare companiilor din judetul Covasna.
1 afișare0 comentarii
bottom of page