top of page

Ofensiva UNPR, de coagulare a miscarii patronale din Romania, continua

Conducerea Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR) continua turneul national, ajungand in capitala Moldovei, Iasi. Cele doua obiective principale ale acesteia sunt evaluarea corecta a miscarii patronale din judetele Moldovei si coagularea miscarii patronale la nivel national, pornind din tara catre Bucuresti, capitala Romaniei.


Presedintele Ioan LUCIAN, insotit de coordonatorul regional, Carmen DIACONU si de unul din membrii marcanti ai UNPR Bacau, Freddy ABRAMOVICI, a avut o serie de intalniri cu sefi de institutii si oameni de afaceri ieseni.


La sediul Prefecturii Iasi, dialogul dintre delegatia UNPR si prefectul Mihai SERBESCU, s-a axat pe realizarea unui parteneriat intre Prefectura Iasi si organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judet, pe identificarea unor posibilitati concrete de colaborare intre Institutia Prefectului si reprezentantii mediului de afaceri, precum si despre demersul UNPR de a se semna un Acord de Parteneriat intre toate organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judetul Iasi.


Viceprimarul Radu BOTEZ a fost imputernicit sa primeasca delegatia UNPR cu care a avut un dialog constructiv despre posibilitatile de realizare a unor proiecte cu Fonduri Europene si despre semnarea unui Acord de Parteneriat care sa ofere posibilitatea reprezentantilor mediului de afaceri iesean de a fi parteneri viabili ai Primariei, in tot ceea ce intreprinde din punct de vedere economic si nu numai.


Prorectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Mihaela ONOFREI, a fost incantata sa constate ca UNPR are propuneri deosebit de interesante pentru mediul academic in ceea ce priveste apropierea si conlucrarea accentuata dintre studenti, profesori si oameni de afaceri. Intalnirea, organizata in superba cladire a primei universitati din Romania, s-a desfasurat intr-o nota de optimism si incredere ca studentii Universitatii vor avea, in oamenii de afaceri ieseni, sustinatori importanti in atingerea obiectivelor lor.


Ciclul intalnirilor conducerii UNPR in judetul Iasi s-a incheiat cu pranzul de afaceri care a adunat laolalta oameni de afaceri din judet, interesati de proiectele Uniunii, atat la nivel regional, cat si la nivel national.


1 afișare0 comentarii
bottom of page