top of page

PRAHOVA – AL 7-LEA JUDET IN CARE S-A SEMNAT ACORDUL DE PARTENERIAT INTRE ORGANIZATIILE PATRONALE

Sala de sedinte a Prefecturii Prahova a gazduit azi, 23 Martie 2018, evenimentul semnarii Acordului de Parteneriat intre organizatiile patronale si asociatiile profesionale prahovene.


Evenimentul a inceput cu alocutiunea de bun venit rostita de vicepresedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR), domnul Valeriu STOICESCU.


“Doresc sa multumesc atat Prefecturii Prahova pentru faptul ca a acceptat sa gazduiasca evenimentul organizat de UNPR, cat si reprezentantilor organizatiilor patronale si asociatiilor profesionale care au avut deschiderea fata de initiativa Uniunii Nationale a Patronatului Roman de a deveni semnatarii acestui Acord de parteneriat”, a subliniat domnul Valeriu STOICESCU.


,,Este incurajator pentru noi faptul ca Prahova s-a alaturat celorlalte judete in care s-a desfasurat o astfel de actiune, fiind la 7-lea dupa Bihor, Cluj, Dolj, Timis, Brasov si Satu Mare. Acest lucru ne determina sa continuam demersul nostru si in alte judete din Romania. In saptamanile urmatoare urmeaza sa semnam Acordul de parteneriat intre organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judetele Iasi, Bacau, Neamt si Constanta”, a declarat presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman, domnul Ioan LUCIAN, in discursul care a urmat.


In asentimentul presedintelui Ioan LUCIAN au fost si ceilalti participanti la eveniment. Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, domnul Aurelian GOGULESCU a apreciat initiativa Uniunii Nationale a Patronatului Roman ca fiind una laudabila, CCI Prahova, in calitate de semnatar al Acordului, angajandu-se sa fie foarte activa in toate demersurile ce se vor intreprinde.


“Colegiul Consilierilor Juridici Prahova isi va aduce un aport substantial la activitatile si initiativele semnatarilor Acordului de parteneriat, prin expertiza juridica pe care o are”, a subliniat in discursul sau presedintele Colegiului, domnul decan Silviu COSTACHE, semnatar al Acordului.


Prezenta in calitate de invitat, doamna deputat PSD Rodica PARASCHIV a afirmat ca “organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judetul Prahova ma pot considera un aliat care va sustine initiativele legislative ale mediului de afaceri prahovean”.


Organizatiile care si-au dat acordul pentru semnarea parteneriatului au fost: Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), Camera de Comert si Industrie Prahova, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR-1903) filiala Prahova, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Baroul Prahova, Patronatul Medicilor de Familie Prahova, Colegiul Consilierilor Juridici Prahova, Asociatia Generala a Inginerilor Prahova si Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova (CNIPMMR).


La eveniment au participat, in calitate de observatori, reprezentanti ai institutiilor judetului Prahova, precum si jurnalisti.0 afișări0 comentarii
bottom of page