top of page

Premierul Poloniei, Mateusz MORAWIECKI s-a întîlnit la Varșovia cu președintele UNPR Ioan LUCIAN

Aflat la Varșovia pentru a discuta detaliile privind constituirea unei Alianțe a mediilor de afaceri din țările Est Europene, care să le permită să aibă o voce unitară în raport cu Uniunea Europeană, în primul rând, președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan LUCIAN, a avut o scurtă întrevedere cu premierul Poloniei, Mateusz MORAWIECKI.

Informat despre constituirea Alianței, prim-ministrul Poloniei s-a arătat încântat, încurajând această inițiativă.

Employers of Poland (Polonia), VOSZ (Ungaria), EAS (Slovacia) și UNPR (România) au decis ca, în cel mai scurt timp, să semneze documentele de constituire a unei Alianțe a mediilor de afaceri din Estul Europei, cele aproximativ 52.000 de companii membre ale celor patru organizații beneficiind, în perioada următoare, de o platformă de comunicare și business.

Președintele Ioan LUCIAN încearcă, în această perioadă, să-i determine pe președinții celor mai reprezentative confederații din Polonia, Ungaria și Slovacia să vină în România pentru semnarea documentelor. Menționăm că UNPR are semnate Acorduri de Parteneriat cu fiecare dintre cele trei confederații patronale

0 afișări0 comentarii
bottom of page