top of page

Si judetul Neamt priveste cu interes coagularea miscarii patronale din Romania, propusa de UNPR

Atat prefectul Vasile PANAITE, cat si vicepresedintele Consiliului Judetean Ion ASAFTEI, county managerul Neamt Oana BULAI si nu in ultimul rand, primarul din Piatra Neamt Dragos-Victor CHITIC, au salutat initiativa Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR) de a coagula miscarea patronala din Romania, pornind din tara catre Bucuresti, capitala Romaniei.


De altfel, incepand cu data de azi, 25.05.2017, conducerea UNPR va demara actiunea de semnare a Acordului de Parteneriat dintre toate organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judetul Neamt.


Amabil si cooperant, prefectul judetului s-a si angajat sa puna la dispozitia organizatorilor Sala Mare a Prefecturii pentru festivitatea de semnare a Acordului. De asemenea, prefectul si-a exprimat acordul de principiu pentru a se semna un parteneriat intre Institutia Prefectului si reprezentantii mediului de afaceri din judetul Neamt.


Reprezentantii Consiliului Judetean Neamt, vicepresedintele Ion ASAFTEI si county managerul Oana Bulai, s-au intretinut pret de o ora cu presedintele UNPR, Ioan LUCIAN, si cu coordonatorul regiunii Nord-Est, Carmen Diaconu, identificand posibilitati concrete de colaborare intre Consiliul Judetean Neamt si UNPR, cum ar fi abordarea unor proiecte cu fonduri europene pentru realizarea unui parc industrial, conjugarea eforturilor pentru dezvoltarea invatamantului dual, etc.


“Sunt pe deplin satisfacut de intalnirea pe care am avut-o cu presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt, Mihai APOPII. Am intalnit si am dialogat cu un adevarat reprezentant al mediului de afaceri nemtean, realist, pragmatic si foarte bine documentat. Acceptul de a sprijini demersul nostru in coagularea miscarii patronale din Neamt, reprezinta pentru noi o incurajarea deosebita”, a tinut sa declare presedintele Ioan LUCIAN dupa intalnirea avuta cu presedintele Mihai APOPII.


Primarul Municipiului Piatra Neamt si-a aratat toata disponibilitatea si deschiderea pentru o colaborare constructiva cu reprezentantii mediului de afaceri, acceptand sa analizeze in profunzime modelul propus de UNPR, model ce functioneaza in Municipiul Oradea de ani buni de zile.


Turneul din Moldova al conducerii UNPR se va termina cu judetul Bacau, unde sunt organizate intalniri cu sefii unor institutii judetene si cu oameni de afaceri bacauani.


1 afișare0 comentarii
bottom of page