top of page

Si judetul Olt a spus "DA"

178 de organizații patronale și corpuri profesionale din 33 de județe, aceasta este statistica la zi cu privire la coagularea mișcării patronale din România


În Sala de Consiliu a Prefecturii Județului Olt, Uniunea Națională a Patronatului Român- președinte, domnul Ioan Lucian, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Olt- președinte, domnul Dorel Mocan, Colegiul Farmaciștilor filiala Olt- președinte, doamna Drăgoi Mihaela Luiza și Patronatul Național Român filiala Olt- președinte, domnul Chiliment Vasile, au semnat Acordul de Parteneriat dintre organizațiile patronale și corpurile profesionale din județul Olt.


La eveniment au participat prefectul județului Olt, domnul Florin-Constantin Homorean, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, domnul Ionuț Ivan și domnul Enache Daniel –Inspector Șef Adjunct Securitate și Sănatate in Muncă.


“Sunt extraordinar de încântat să mă aflu în al 33- lea județ al țării, unde organizațiile patronale și corpurile profesionale au decis să-și intensifice eforturile de colaborare între ele, pentru a putea reprezenta mult mai bine interesele membrilor lor”, a ținut să precizeze președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, domnul Ioan Lucian după ce, cei prezenți au semnat Acordul de Parteneriat.“Vreau să vă felicit pentru acest demers așteptat de către mediul de afaceri, cel al corpurilor profesionale, cât și a celor mai importante instituții județene. Vă puteți baza pe întreaga disponibilitate a Instituției Prefectului pentru o corectă și fructuoasă colaborare”, a precizat prefectul județului Olt în alocuțiunea sa.


“Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Olt își manifestă întreaga disponibilitate pentru a sprijini toate inițiativele semnatarilor acestui Acord de Parteneriat”, a adăugat și președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Olt.

Evenimentul semnării Acordului de Parteneriat în județul Olt, face parte dintr-o acțiune națională propusă de Uniunea Națională a Patronatului Român, în realizarea căreia a pus umărul Camera de Comerț și Industrie a României.

178 de organizații patronale și corpuri profesionale din 33 de județe ale țării au semnat până la această oră Acorduri de Parteneriat, la inițiativa Uniunii Naționale a Patronatului Român.


Birou de presă UNPR București


1 afișare0 comentarii
bottom of page